Руският президент Владимир Путин везма най-големите мерки за сигурност що се

...
Руският президент Владимир Путин везма най-големите мерки за сигурност що се
Коментари Харесай

Вагони за милиони: Подробности за секретния влак, с който руския президент пътува тайно из страната


Руският президент Владимир Путин везма най-големите ограничения за сигурност що се касае до личността му. Той пътува със " конфиденциален " трен, с цел да избегне потреблението на самолети, които могат да бъдат следени с устройства за следене на полети. Това оповестява някогашният офицер от Федерална работа за сигурност на Руската федерация Глеб Каракулов, цитиран от Business Insider и Greek Reporter.

Съобщава се, че производството на секретния трен с 22 вагона на Путин коства към 74 милиона $. Разходите за поддръжка се правят оценка на почти 15,8 милиона $ годишно.

" Секретният "  влак на Путин

Влакът разполага с набор от първокласни улеснения, в това число гимнастически салон, прочут като " вагон за спорт и здраве ", салон за грижа за кожата и масаж, включващ най-съвременни технологии срещу стареене и охолно декорирана турска парна баня.
 Параноята на Путин: Президентът на Русия пътува с трен, с цел да не бъде наблюдаван
Параноята на Путин: Президентът на Русия пътува с трен, с цел да не бъде наблюдаван

Разказ на някогашен чиновник от Федерална работа за сигурност на Руската федерация

Транспортната машина за милиони също по този начин разполага с елегантни спални пространства, изискани вагон-ресторанти и даже специфичен киносалон.

Влакът има голям брой вагони, оборудвани с съвременни информационни системи, с цел да се подсигурява, че съветският президент може да остане обвързван с членовете на своето държавно управление по време на пътуванията си. Захранването на влака е подсигурено от дизелов електрогенератор, който обезпечава благонадежден източник на електрическа енергия.

За гарантирането на оптималната сигурност, влакът е брониран. Освен това е оборудван с здравно и животоспасяващо съоръжение.

Глеб Каракулов, някогашен член на Федералната работа за сигурност, отговарящ за сигурността на Путин, твърди, че десетки членове на екипажа са разполагаем непрекъснато, с цел да ръководят влака, гарантирайки безпроблемното му действие. Всеки член на екипажа минава карантинни протоколи, с цел да се подсигурява, че Путин не е изложен на риск, до момента в който е на борда.
 Вилата на Путин за 3,2 милиона $ във Финландия, която евентуално в никакъв случай няма да употребява (видео)
Вилата на Путин за 3,2 милиона $ във Финландия, която евентуално в никакъв случай няма да употребява (видео)

Тя е издигната от негов другар

Спекулации и отказване

Спекулациите за скришен трен, принадлежащ на Путин, от дълго време съществуват измежду съветската общност. Феновете на влакове в Русия постоянно оповестяват за видяни влакове, движещи се с висока скорост по релсите, изчезнали в формалните написания или железопътните бази данни.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР